Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Servicii de securitate si paza
Brand
Servicii de Securitate si Paza
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Promotie !

In cadrul serviciului de securitate integrat oferim viitorilor beneficiari ai serviciului de paza si protectie ! - GRATUIT - ! Proiectarea si instalarea sistemelor de supraveghere video CCTV (camere securitate, cablul si toate celelalte componente), acolo unde o impune situatia operativa si zonele de risc, binenteles cu acordul beneficiarului.

Promotie !

Servicii de paza, gardare si protectie 24h din 24, 7 zile din 7, 365 zile pe an:
- servicii de paza cu personal uman, control acces auto si persoane pentru obiective comerciale, bancare, industriale; asigurarea securitatii amplasamentelor rezidentiale, cladirilor de birouri, sediilor de companii, resedintelor si bunurilor private;
- servicii de paza canina – cu caini special ( Rottweiler, Ciobanesc German, Doberman, etc ) antrenati la Scoala de Dresaj BEST DOGS – de d-nul Florin Catalina – Instructor Canin, asigurarea;
- asigurarea ordinii publice pe timpul evenimentelor sportive, culturale sau de alta natura, in conditiile legii;
- sef formatiune paza sau sef de tura exclusiv pentru obiectivul protejat acolo unde situatia se impune;
- servicii de paza pentru beneficiari aflati in aceeasi cladire si in zona de responsabilitate comuna a agentiilor de securitate (posibilitatea divizarii platii);
- servicii de paza asistata de un echipaj de interventie, paza in timpul programului de lucru, zilnic in intervalul orar 09:00- 18:00 ; in afara orelor de program, zilnic in intervalul 18:00 - 09:00 sau sambata si duminica 24h din 24 la cerere, conform cerintelor beneficiarului.

La cerere, putem asigura alte tipuri de servicii de paza si securitate care se pot stabili de comun accord cu benficiarul, preturile sunt negociabile pentru celelalte servicii si se vor discuta ulterior.

Printre clientii nostri, se numara : N.O.C. Panoramic ( fosta fabrica STITEH ) - B-dul Basarabia 169-171, sect. 3; ALEX ROD- B-dul Basarabia 169-171 Sunshine Cleaning Sistems - str. Simon Bolivar, nr.7, sect 1; Mont Blanc - magazin -Calea Victoria nr. 60-64, sect. 1; Ansamblu residential Asced-Victoria 20 de Vile duplex - la I.M.G.B; Ansamblu residential -blocuri - Lacul Tei – linga Club Bamboo etc.

Speram sa primim cat mai curand raspunsul dumneavoastra afirmativ, ceea ce ar insemna inceputul unei colaborari profitabile de ambele parti.
Din Gura in Gura